Φραγκίσκος Σοφτάς

Ο Φραγκίσκος Σοφτάς την δεκαετία του 1970-80 σπούδασε στην Αμερική business communication (Μ.Μ.Ε.) και έχει πτυχίο και Μηχανικού Ήχου. Από το 1985 έως το 1995 ήταν ο ιδιοκτήτης στην Αθήνα του θρυλικού για την εποχή του οπτικοακουστικού studio Tracks που ασχολήθηκε με την Δισκογραφία και την τότε ίδρυση των ιδιωτικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών καναλιών στην χώρα μας.
Από το 2004 ασχολείται με την ενημέρωση μέσω του internet, την δημοσιογραφία καθώς και με τις γραφικές τέχνες.
Είναι ιδιοκτήτης της SOFTart (γραφικές Τέχνες και εκτυπώσεις) και του δικτυακού portal Paggaionet.

Σταμάτης Μεσημέρης

3/4/2009

"Έφυγε το πρωί της Παρασκευής από τη ζωή, σε ηλικία 61 ετών, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο, ο συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής Σταμάτης Μεσημέρης.
Γεννήθηκε το 1948 στην Αθήνα, σπούδασε πολιτικές επιστήμες και κλινική ψυχολογία και στη δισκογραφία μπήκε το 1987.
Ο Σταμάτης ήταν άνθρωπος με γνώση, άποψη μεγάλη ψυχή και ποτέ δεν τον χώρεσε το σύστημα όπως και μερικούς από εμάς γιατί πολύ απλά δεν το θέλαμε.
Ο Σταμάτης ήταν και σπουδαίος επιστήμων και εκεί έξω υπάρχουν πολλά παλικάρια και κοπελιές που τους βοήθησε πάρα μα πάρα πολύ και δεν θα τον ξεχάσουν

Ο Σταμάτης είναι συνθέτης σπουδαίων τραγουδιών όπως το "ΕΛΛΑΣ" που έγινε η μεγάλη 
επιτυχία του Βασίλη Παπακωσταντίνου.



Ο Σταμάτης ηχογράφησε το πρώτο του LP "ΡΩΓΜΕΣ" στο studio Tracks.
Μαζί με τον Σταμάτη κάναμε συναυλίες με αποκορύφωμα μια συναυλία στο κάστρο στον Μόλυβο στην Μυτιλήνη που πολλοί  θα την θυμόμασται για πάντα.
Ο Σταμάτης έγινε φίλος για χρόνια μέχρι που εγκατέλειψα την Μουσική και την Αθήνα.
Σταμάτη μου καλό σου ταξείδι και ξέρω εκεί που είσαι θα τα λες με τα φιλαράκια τον Νικόλα τον Παυλάκο τον Άκη την Μαρία και τον Μανώλη.
Θα σε θυμάμαι  πάντα.
Φραγκίσκος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

RIP